Domů

PLC Vision1040 s 10,4" barevným dotykovým displejem

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Schmachtl CZ, s.r.o.   
Čtvrtek, 28. červenec 2011

schmachtl_1_titlNové Vision1040™ PLC od firmy Unitronics s integrovaným HMI panelem umožňuje výrobcům strojů a systémovým integrátorům přidat do svého portfolia brilantní 10,4" barevný dotykový displej s plnou funkčností PLC za bezkonkurenční poměr cena/výkon. Uživatelé mají možnost pracovat až s 1 024 I/O, USB programovacím portem a záznamem dat. To vše při zachování nízkého rozpočtu, krátkého času potřebného k programování a potřeby minimálního množství kabelů.

Průmyslové řízení se nyní může spolehnout na jediné zařízení: Vision1040™. Lze využít až 24 nezávislých PID regulačních smyček, zatímco 16-bitový, SVGA barevný dotykový displej zobrazuje data, barevné grafy a pozornost poutající alarmové obrazovky. Uživatel může navrhnout až 1 000 obrazovek, které mohou obsahovat až 500 obrázků. Tím jsou možnosti HMI téměř nekonečné.

V paměti je dostatek místa pro 2 MB aplikační logiky, 1 MB pro fonty a 80 MB pro obrázky. Funkce zahrnující paměťové karty Micro SD pro ukládání dat a zálohování, klonování kompletního PLC a další. Velmi dobrý výpočetní výkon, skenování 1 K typické aplikace v 9 ?s, což je důležité pro rychlou reakci aplikace, jako jsou balicí stroje.

Komunikační možnosti nového PLC zahrnují TCP/IP Ethernet, celulární a průmyslové protokoly jako MODBUS, DF1 slave, J1939, CANopen a další. Kromě toho může být Vision1040™ naprogramován pro komunikaci využívající téměř libovolného protokolu.

Stejně jako ostatní členové řady Vision i Vision1040™ podporuje digitální, vysokorychlostní a analogové I/O, přímé vstupy pro měření teploty pomocí modulu snapin a vzdálené I/O moduly. Unitronics zdarma poskytuje software VisiLogic, který umožňuje, pomocí uživatelsky přívětivého prostředí, definovat hardwarovou konfiguraci, programovat aplikace v žebříčkovém schematu a vytvářet HMI design, včetně bohaté knihovny barev a průmyslových obrázků.

Vision1040™ snižuje celkové náklady na systém redukováním časové náročnosti při programování, minimalizuje nároky na hardware. Šetří prostor a především čas, protože není nutné nastavovat HMI-PLC komunikaci.

O Vision Series OPLC a VisiLogic Software

Řady Vision Series jsou kompaktní PLC s integrovanými vstupy a výstupy a grafickým rozhraním pro obsluhu. Zabudovaný HMI panel v řadách Vision series obsahuje grafický LCD displej a funkční klávesy. To umožňuje používat obrázky a grafy, reprezentující proměnné v reálném čase, vytvářet a zobrazovat textové instrukce a zobrazovat aktuální run-time data systému. Operátoři používají klávesnici pro zadávání nebo změnu systémových dat.

Nabídka integrovaných vstupů a výstupů zahrnuje digitální i analogové I/O včetně HSC, hřídelové enkodéry, měření frekvence a relové/tranzistorové výstupy včetně PWM. Po připojení rozšiřujících modulů Vision podporují dalších 128 I/O.

Programování ve VisiLogic umožňuje vytvářet aplikace pro HMI a PLC najednou. Click-and-drop ovládání zajišťuje rychlý vývoj aplikace pomocí kontaktů, cívek a funkcí. Přehledná struktura vaší aplikace díky modulům a podprogramů. Dále umožňuje design až 100 HMI obrazovek, přiřadit klávesám jednotlivé funkce, nahrávání a online testování aplikace v PLC. Live Update z webu zajišťuje, že budete mít stále aktuální verze funkcí, vývojového softwaru a operačních systému pro jednotlivá PLC.

Vision OPLC nabízí dva porty RS232 (v závislosti na modelu), ethernet a RTC. V120 nabízí také vestavěný RS485.

schmachtl_1_1

 

SCHMACHTL CZ spol. s r.o.
Vestec 185
252 42 Jesenice
tel.: +420 244 001 500
fax: +420 244 910 700
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
internet: www.schmachtl.cz

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky