Domů

Hager – váš dodavatel kompletní elektroinstalační techniky

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 17. leden 2013

00Společnost Hager se v oblasti rozvaděčových systémů, automatizace budov i systémů pro ukládání vedení pro bytovou a komerčnívýstavbu řadí mezi špičku výrobců v elektrotechnickém odvětví.

 

Jednou ze značek, spadajících pod Hager Group je Tehalit, který díkyHageru vstoupil na český trh již v roce 1991. Tehalit nabízí systémy proukládání elektrických vedení, zahrnuje parapetní elektroinstalační kanályi soklové a elektroinstalační lišty z plastu, hliníku a ocelového plechu. Tehaliturčuje vývojové trendy a za dobu své existence se stal vzoremv oblasti elektroinstalační techniky. Široká nabídka komponentů pro oblastbytové výstavby, kancelářských a správních budov či průmyslu přispíváke zrychlení montáže a vysoké flexibilitě systémů.

V současné době Vám Hager nabízí inovované, zdokonalené portfolioTehalitu. Tímto krokem kupředu reaguje na neustálou modernizaci pracovišťa domácností, a především tedy na poptávku zákazníků. Troufámesi říci, že výrobky Tehalit splní veškerá Vaše očekávání. Seznamte se s některýmivýrobky prostřednictvím tohoto článku.


Soklové lišty pro zásuvkové obvody
 

01Soklové lišty jsou vhodné pro realizaci a rekonstrukci elektrických rozvodův bytové výstavbě, kancelářích, ale také správních budovách. Lze jepoužít především pro zásuvkový rozvod a sdělovací obvody, včetně obvodutelevizního a rozhlasového signálu. Spolu s dodávkou soklové lištyzískáte rovněž hladké nebo kobercové víko, případně dekorační víko.Příslušenství nabízí elektroinstalační krabice, které se dají montovat přímona lištu. Součástí systému je i zárubňová lišta pro přechod vedení kolemdveří a rohové lišty se zaobleným víkem. Rohové lišty umožňují napojitlištový rozvod z podhledu místnosti.

Hager si pro Vás připravil možnost nakonfigurovat si design soklovýchlišt a interiér místnosti dle vlastního vkusu. Navštivte odkaz:  
http://download.hager.com/Hager.cz/sl-asistent/bin/index.html a přesvědčtese o velkých možnostech dodání soklových lišt.


Tehalit vestavné zásuvkové

sloupky – elegantní řešení

pro moderní interiéry

 

Moderní pracovní místa v kancelářích, zasedacích či školících místnostech,ale i v domácnostech vyžadují vhodný způsob pro zabudování zásuveki zásuvek pro přenos dat. Často se bohužel místo toho setkáme sezúženou pracovní plochou a shlukem kabelů na pracovní desce. Jak skrýttakovýto chaos u přívodů spotřebičů? Vhodné řešení nabízí výsuvnésloupky, které se v případě potřeby dají jednoduše vysunout a zasunout.Použitím vestavných zásuvkových sloupků získáte možnost, jak efektivnějivyužít celý pracovní prostor. Sloupky je možné instalovat ve svislé čivodorovné poloze. Jsou dodávány v provedení se třemi zásuvkami 230 Va v provedení, které navíc obsahuje dvě zásuvky pro přenos dat Cat. 6,s připojením pomocí kabelu path-path. Kromě prostoru pro Vaši prácizískáte díky vnějšímu, designově propracovanému provedení těchtosloupků výborně vypadající doplněk místnosti.


Parapetní kanály Tehalit BRP|BRAP|BRS
 

Parapetní elektroinstalační kanály BRP, BRAP a BRS slouží k ukládání vedení,montáži silnoproudých zásuvek, vypínačů a zásuvek pro sdělovacía telekomunikační techniku do tělesa kanálu. Kanály nabízíme v rozměrechod 65 × 100 mm do 65 × 210 mm, u šířky 210 mm se jedná o kanáldvoukomorový. Po vložení přepážek můžeme získat komory čtyři. Šířka vík je u všech kanálů 80 mm. mm. Změny v instalaci nebo dodatečnámontáž přístrojů není problém! Samozřejmostí je bohatá nabídka tvarovýchdílů, přístrojů, instalačních krabic a dalšího příslušenství, která umožňuješirokou škálu možností realizace. Všechny výrobky splňujínejnáročnější požadavky na kvalitu materiálů, zpracování a snadnoumontáž, ve výsledku získáte také perfektní design. Dostanete přesně to,co je u výrobků skupiny Hager zvykem.


tehalit.BRP – parapetní kanál z PVC
 

02Nový parapetní kanál tehalit.BRP se vyznačuje moderním designema prověřeným montážním systémem. Díky svým vlastnostem je vynikajícímřešením pro instalace v komerčních budovách, laboratořích, výrobnáchnebo kancelářích. Snadné vkládání oddělovacích přepážek děláz kanálu tehalit.BRP ideální řešení pro současné vedení datových i silovýchobvodů. Standardně se kanál dodává v délkách 2 m, na poptávku jemožnost dodání délky až 6 m, stejně tak u typu BRAP . Nastavitelné vnějšía vnitřní rohy umožňují provést snadnou instalaci také ve starších budovách,kde je nutná renovace.


tehalit.BRAP – hliníkový

parapetní kanál
 

Hliníkový parapetní kanál tehalit.BRAP patří mezi vlajkové lodě v nabídceHager. Splňuje nejnáročnější požadavky a to především po estetickéstránce. Je vhodný pro reprezentační prostory jako konferenční prostory,centrály bank a jiné objekty, kde se klade důraz na kvalitu zpracování.Čisté linie tomuto kanálu dodávají nadčasový vzhled. Základní barva kanáluje přírodní elox, není však problém dodat i jiné barvy a tím vyhovětkaždému zákazníkovi. Tvarové díly tvoří bezhalogenový plast, čímž jsousplněny požadavky na bezpečnost celého systému.

 

tehalit.BRS – oceloplechový parapetní kanál
 

Z technického hlediska patří tehalit.BRS mezi špičku na trhu s parapetnímikanály. Už není potřeba každou část kanálu vodivě pospojovat, díky novémusamozemnícímu systému se vše děje rovnou při instalaci. Spojka plnífunkci vodivého pospojení a vyrovnání dvou kanálů při montáži. Systémvíka a kanálu je díky oblastem bez nátěru samozemnící, stejným principemfunguje i přepážka, která je navíc dostupná ve třech provedeních (pozinkovaná ocel, PVC, PC/ABS bezhalogenová). Maximálnídodávaná délka tohoto kanálu je 3,1 m.

Oceloplechový parapetní kanál tehalit.BRS z pozinkovanéoceli doporučujeme i do těch nejnáročnějších provozů, kde jepotřeba snadná údržba, odolnost vůči chemickým vlivůma mechanickému namáhaní. Obrovskou výhodu představujímožnosti volby jakékoliv barvy kanálu, což otevírá širokéspektrum možností pro architekty, projektanty i samotné zákazníky.Mezi neocenitelné výhody také patří možnost výběruz mnoha atypických tvarů.

Do všech typů kanálů jsou vhodné přístroje o velikosti45 mm, pro přístrojové krabice o rozměru 60 mm. K přístrojůmdodáváme širokou škálu rámečků, zásuvek a dalšího příslušenství,totožného pro všechny typy kanálů, včetně krabic prozásuvky CEE do 32A

.

04


Doufáme, že Vás výrobky Tehalit zaujaly jak po technické,tak po designové stránce. Hager si Vás ještě dovoluje pozvatdo designového spektra Tehalit, kde naleznete obrovskémnožství inspirací, jak lze výrobky integrovat do Vašich bytůa kanceláří. Designové spektrum je pro Vás k dispozici na:http://www.hager.cz/sluzby-download/tehalit-designove--spektrum/2403.htm

Protože se snažíme vyhovět Vašim požadavkům a nabídnoutVám individuální řešení, jsme pro Vás neustále k dispozici.Pokud byste měli jakékoliv dotazy a přání, neváhejtekontaktovat našeho technického pracovníka a specialistuna výrobky Tehalit, pana Jana Šemberu, na telefonním čísle+420 724 932 067, případně na e-mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Hager tým v současné době pracuje na tvorbě novéhokatalogu Tehalit, v něm se dozvíte především veškeré technicképarametry a možnosti. Máte-li o něj zájem, vyžádejte si hoe-mailem na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky